Aanpak & stappenplan

Gaat u reorganiseren, wilt u met het oog op de toekomst de mobiliteit bij uw mensen verbeteren?

Wij kunnen een mobiliteitscentrum voor u inrichten, bemannen en uitrollen. Jarenlange ervaring in de private en publieke sector heeft ons geleerd wat kan, mag en vooral ook moet. En met succes, want wij hebben een succesratio voor uitstroom dat boven de 85% ligt binnen de gestelde termijn.

 

Stappenplan

Eerst inventariseren bij de behoeften en de knelpunten, dan richten wij het mobiliteitscentrum in, maken het dienstenpakket zichtbaar voor de medewerkers.

Dan gaan wij de externe partijen mobiliseren in ons netwerk om vacatures te ontsluiten en netwerken te integreren. Onderwijl worden de medewerkers getraind (plenair) en gecoached (individueel) op doelgroep.

Wij zijn heel creatief in het creëren van werkkansen voor medewerkers en hebben een scala aan instrumenten tot onze beschikking; wij werken uitsluitend met professionals die dezelfde oplossingsgerichte aanpak voorstaan als ons kernteam.

Uiteindelijk wordt het mobiliteitscentrum een instrument waar je niet alleen begeleid wordt om een andere nieuwe baan te vinden, maar waar je graag naar toe gaat omdat je je carrière – al dan niet intern – kunt ontwikkelen en je talenten worden benoemd.

Mobiliteit is in onze beleving niet alleen een instrument om uitstroom te realiseren, maar raakt ook de instroom en doorstroom.

 


Wilt u meer informatie, referenties of gewoon een keer sparren over dit actuele onderwerp?

Neem contact op met ons kantoor:

036-5302000 en vraag naar Karolien van Lieshout of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.