Visie & filosofie

Mobiliteit is zolangzamerhand een vast thema op de agenda van veel bedrijven geworden.

Mobiliteit in de zin van: je carrière een boost geven, mobiel worden, je horizon verbreden, maar ook mobiliteit in de zin van begeleid worden vanwerknaarwerk.

Na een reorganisatie of efficiëntieslag waarbij een bedrijf, organisatie, instelling of overheidsorgaan medewerkers wil motiveren - al dan niet verplicht - uit te stromen, wordt steeds vaker het accent gelegd op het vanwerknaarwerk beleid. Maar die kennis is niet in huis en moet veelal worden ingehuurd.

Bij ons van werknaarwerk team met professionals op het gebied van mobiliteitsvraagstukken maakt u van een mobiliteitsprogramma een goed werkend traject dat binnen gestelde termijnen de beoogde resultaten kan realiseren of het nu de publieke of private sector betreft.

Met ruim 12 jaar ervaring in het managen, uitrollen en implementeren van mobiliteitsprogramma's hebben wij als vanwerknaarwerk team al heel wat transities begeleid. In zowel de publieke en private sector wij hebben de kennis, ervaring en het netwerk in huis.

Voor het volledig bouwen, inrichten en managen van een mobiliteitscentrum tot het inzetten van mobiltieitscoaches kunt u bij ons terecht.

Wij hebben specialisten in de mobiliteit op het gebied van jobhunten, arbeidsrecht (ARAR en privaat), arbo en verzuim, coaching, mobiliteitscentrum management, netwerkers en communicatie. Allemaal ervaren professionals op hun vakgebied, maar met het accent op mobiliteit.

Met 20 jaar ervaring in de werving &selectie en inmiddels ruim 12 jaar ervaring met uitstroom, hebben wij een groot netwerk aan relaties opgebouwd om kandidaten uit te kunnen laten stromen. Je kunt vandaag de dag niet meer wachten op vacatures die gepubliceerd worden, je moet zelf de leiding nemen en actief zijn. Onze mensen begrijpen dat en werken non stop aan mogelijkheden om mobiliteit mogelijk te maken zelfs aantrekkelijk te maken.

Je moet creatief en goed aangesloten zijn; je moet zorgen dat je mobiliteit aantrekkelijk maakt. Dat je mensen motiveert om hun horizon te verbreden en eens verder te kijken dan hun huidige functie, dan ben je succesvol en realiseer je uitstroom.

En dat zijn wij! Met succespercentages van boven de 85%, durven wij dat wel te claimen.

Opdrachtgevers:

Ministerie van Binnenlandse Zaken, Ministerie van Infrastructuur & Milieu, Ministerie van Algemene Zaken, Kamer van Koophandel Nederland, ING Bank, RR Donnelley, AKZO nobel, SAS institute, Interdean relocations, De Lage Landen, SKF, Quanta computers, TU Delft, Christelijke Agrarische Hogeschool en nog veel meer.

 

van werk naar werk

U kunt terecht bij ons voor:
  1. Het professioneel managen van een mobiliteitscentrum van a tot z: het oprichten, inrichten en volledig bemannen en zorgdragen voor de uitstroom binnen de gestelde termijn. Van loopbaanbegeleiding tot jobhunting, jobplaatsing, uitstroom en nazorg.
  2. Het ontsluiten van de vacaturenetwerken, het ontwikkelen van contacten voor introducties en het motiveren van kandidaten om uitstroom te realiseren.
  3. Individuele trajecten voor uw medewerkers, eventueel in het Engels
  4. Executive trajecten
  5. Doelgroeptrajecten
  6. Regionale trajecten

 

Voor informatie bel met ons kantoor 06-10941260

 

Of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.